VOICE
MUSIC
ACTING

 
 

BIO.

 

 

Deborah is een Nederlandse zangeres, actrice en liedjesschrijfster. Al vanaf jongs af wist men dat ze thuis hoorde op een podium. Zij werd namelijk op achtjarige leeftijd ontdekt door Amerikaans regisseur Martin Charnin om de hoofdrol “Annie” te spelen in de gelijknamige Nederlandse hit Musical. Deborah studeerde af in de richting Muziektheater aan het Conservatorium in Tilburg. Ze plakte hier nog een master Popmuziek en songwriting achteraan en zo begon ze haar carrière op 21-jarige leeftijd in Amsterdam.

Hierna volgde verschillende tourende theaterproducties, en speelde ze met verschillende nationale en internationale artiesten. Ze trad zelfs op voor Koning Willem Alexander. met een speciaal gemaakte versie van het volkslied. Deborah tourde in het begin van haar carrière met haar eigen solo programma “De vrouw met de hamer”. Hierna volgde verschillende projecten in het theater en op poppodia. Naast dat Deborah een performer is, is zij ook een ondernemer. Zo ontwikkelde ze op haar 22e al muziekeducatie voor basis scholen, creëerde live acts met collega Diederick Ensink en startte zij het succesvolle meidengroepje “BB Bootleg”. Haar veelzijdigheid werd haar kracht. Deborah speelde hoofdrollen in producties van Stage entertainment, wisselde dit af met tv commercials en series en vond daarnaast nog tijd voor pop concerten en het schrijven van eigen muziek. Deborah reist graag de wereld over en haalt hier ook haar inspiratie vandaan voor haar muziek. In 2019 startte Deborah haar eigen thuis studio.

 

 
 

 

Postbusters

 

 

Deborah is een onderdeel van het Postbusters team. Een creatief collectief voor online content zoals podcasts. Binnen dit audio team is Deborah verantwoordelijk voor de stemmencasting en de muziek/zang.
Heb je een audio/muziek verzoek of zoek je een stem, mail naar deborah@postbusters.nl