Voice-Over
Bringing your story to life!
voice over
Deborah's eerste opdracht als stemactrice was in 2013 in een opname studio in Amsterdam voor een tv-commercial van Coca Cola. Sindsdien werkt Deborah als voice-over en stemactrice mee aan uiteenlopende projecten. Ze spreekt in op locatie bij opname studio’s, agencies en opdrachtgevers en heeft Deborah een full-service professionele recording studio aan huis.

Aan wat voor projecten verleent Deborah haar stem?

 • Bedrijfsvideo’s
 • Animatie- en explainer video’s/content
 • Dubbing voor serie’s, tv en film
 • Documentaires
 • Radio- , TV en online commercials
 • Voice Response systeming
 • E-learning en instructie video's

Dit zijn de projecten in grote lijnen echter niks is saai in het voice-over vak. Zo kun je Deborah’s stem ook horen bij een pompstation en over stations gesproken, Deborah is vaste “Station Voice” bij NPO 3FM.

Demo's downloaden

Op zoek naar een geloofwaardige voice-over en stem actrice?

Mijn stemgeluid wordt omschreven als: Fris, Stoer, Naturel, geloofwaardig. Bij mij staat kwaliteit voorop. Vandaar ook dat ik werk vanuit een full service, professionele eigen studio waarmee ik high end audio kan leveren. Ik denk graag mee met mijn opdrachtgevers en de doelgroep en ga ik samen met jullie op zoek naar de perfecte Tone Of Voice. Ik bied snelle service, maar nooit ten koste van kwaliteit. Dan werk ik liever nog een uurtje extra.
Full Service Studio
Voice-Over
Bringing your story to life
with a voice you'll remember!
voice over
Deborah's eerste opdracht als stemactrice was in 2013 in een opname studio in Amsterdam voor een tv-commercial van Coca Cola. Sindsdien werkt Deborah als voice-over en stemactrice mee aan uiteenlopende projecten. Ze spreekt in op locatie bij opname studio’s, agencies en opdrachtgevers en heeft Deborah een full-service professionele recording studio aan huis.

Aan wat voor projecten verleent Deborah haar stem?

 • Bedrijfsvideo’s
 • Animatie- en explainer video’s/content
 • Dubbing voor serie’s, tv en film
 • Documentaires
 • Radio- , TV en online commercials
 • Voice Response systeming
 • E-learning en instructie video's

Dit zijn de projecten in grote lijnen echter niks is saai in het voice-over vak. Zo kun je Deborah’s stem ook horen bij een pompstation en over stations gesproken, Deborah is vaste “Station Voice” bij NPO 3FM.


Demo's downloaden

Op zoek naar een geloofwaardige stem?


Mijn stemgeluid wordt omschreven als: Fris, Stoer, Naturel, geloofwaardig. Bij mij staat kwaliteit voorop. Vandaar ook dat ik werk vanuit een full service, professionele eigen studio waarmee ik high end audio kan leveren. Ik denk graag mee met mijn opdrachtgevers en de doelgroep en ga ik samen met jullie op zoek naar de perfecte Tone Of Voice. Ik bied snelle service, maar nooit ten koste van kwaliteit. Dan werk ik liever nog een uurtje extra.

Full-Service Studio
Video Showreel
Corporate/web
Commercial
Video Showreel
Commercial
Corporate/web